• Κοινωνία

    Κρήτη, δυο νέα περιστατικά βίας ανηλίκων: Μαθητής Γυμνασίου επιτέθηκε στο Διευθυντή του – 16χρονη επιτέθηκε σε 15χρονο

    • NewsRoom


    Δύο ακόμη περιστατικό ωμής βίας από ανήλικο προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο της βίας ανηλίκων που καταγράφονται την τελευταία περίοδο ανά τη χώρα.

    Ειδικότερα, επίθεση από μαθητή της Β’ Γυμνασίου δέχτηκε το πρωί, Διευθυντής Γυμνασίου στην πόλη του Ηρακλείου

    Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, με τον Διευθυντή να δέχεται επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του, κατευθυνόμενος προς το σχολείο.

    Όπως είπε ο ίδιος στο Cretalive, ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών, που χθες είχαν κλείσει το σχολείο.

    Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, από το χτύπημα που δέχτηκε έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο.

    Στα Χανιά , μια 16χρονη φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 15χρονο μαθητή σε σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Σούδας Χανίων. Τα παιδιά αρχικά διαπληκτίστηκαν, με τη 16χρονη στη συνέχεια να ασκεί σωματική βία και να τραυματίζει τον 15χρονο.

    Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τη 16χρονη και κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος επίσης ανηλίκου.

    Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας της ανήλικης και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

    Διαβάστε επίσης:

    EKO Acropolis Rally: Στον αστερισμό… του Σείριου!

    Ιωάννινα: Νέα συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο – Πέντε άτομα στο νοσοκομείο

    Σκλαβενίτης: Πατάει «γκάζι» και στη βιομηχανία με τη Meat House



    ΣΧΟΛΙΑ