Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού στον Κολωνό: «Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου», απειλούσε ο 44χρονος την 16χρονη

βιασμός

Τα όσα βίωσε στα χέρια του 44χρονου που κατήγγειλε ως βιαστή και εκβιαστή της, περιέγραψε  η 16χροονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το κορίτσι, το οποίο είχε αρχικά σχέση για κάποιους μήνες με τον γιο του 44χρονου, ο εφιάλτης της ξεκίνησε λίγο καιρό αφότου χώρισε, με τον 44χρονο να την παρασύρει με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα όπου και τη βίασε. Στη συνέχεια, ο 44χρονος ξεκίνησε να την απειλεί ότι θα σκοτώσει και εκείνη και τον πατέρα της.

Ο 44χρονος, από τον Ιούνιο έως και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίασε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, πριν συλληφθεί από τις Αρχές, μετά από την καταγγελία του πατέρα της 16χρονης.

«Του είπα “γιατί το κάνεις αυτό; γιατί με βασανίζεις; γιατί μου κάνεις κακό;” μου έλεγε “κάν΄ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου”. Μετά μου το γύριζε, δηλαδή ότι θα κάνει κακό στους δικούς μου», ανέφερε η ανήλικη.

Όπως περιγράφει, όταν τον παρακαλούσε να σταματήσει, εκείνος της έλεγε «”πέντε λεπτά… να το κάνω και φεύγουμε”. Κι ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν».

«Με έκανε να νιώθω εγώ τύψεις. Ότι εγώ φταίω που γίνεται όλο αυτό. Ότι εγώ το έκανα να συμβεί. Ότι δεν ήθελε αυτός και εγώ φταίω» πρόσθεσε.

«Μου έλεγε πάντα για τον γιο του. Ότι ο γιος του θέλει. Και ο γιος του είπε να ξαναγίνει. Και καλά ο γιος του φταίει που ξαναγινόταν».

Είχαμε σχέση, γι’ αυτό χώρισα με τη γυναίκα μου, ισχυρίζεται ο 44χρονος

«Με την καταγγέλλουσα διατηρούσα επίσημα και φανερά σχέση και μάλιστα αυτό ήταν και ο λόγος που χώρισα με την γυναίκα μου. Ουδέποτε απείλησα ή με οποιοδήποτε τρόπο εκβίασα την κοπέλα για να συνευρεθούμε» τόνισε από την πλευρά του ο 44χρονος.

«Η σχέση μας μάλιστα ήταν φανερή και γνωστή σε πολλά άτομα του περιβάλλοντός μας και όλες μας οι συναντήσεις ήταν είτε στο σπίτι μου είτε και σε δημόσιους χώρους στον Κολωνό. Πράγματι η κοπέλα διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον γιο μου και όταν χώρισαν με προσέγγισε και εγώ δυστυχώς ενέδωσα. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένω να φανεί η αλήθεια» πρόσθεσε ο ίδιος.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο 44χρονος εμφάνισε στις Αρχές μηνύματα sms, στα οποία η κοπέλα φέρεται να του ζητούσε να προσωρήσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, σε βίντεο που έφερε  στο φως η εκπομπή LiveNews στο Mega, δύο ημέρες πριν τη σύλληψη του 44χρονου, φέρεται να έστησε παγίδα στο κορίτσι, στέλντοντας τον γιο του και την κοπέλα του να ασκήσουν πίεση στην 16χρονη και όπως ισχυρίζεται η ίδια της πήραν το κινητό και έστειλαν το επίμαχο μήνυμα από το κινητό της.

Γαλλία: Συνάντηση Μακρόν με Λεπέν για το πολιτικό αδιέξοδο – Ο Εθνικός Συναγερμός δεν θα δεχθεί πρωθυπουργό από το Νέο Λαϊκό Μέτωπο