Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού 16χρονης: «Είμαι ψυχικά ευάλωτος, ήθελε να κάνει κακό στον γιο μου, ήμουν το ευκολότερο θύμα» επιμένει ο 44χρονος

Ο 44χρονος στον Κολωνό, που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης

Ο 44χρονος στον Κολωνό, που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης

Ως «θύμα» της 16χρονης από τον Κολωνό, που τον «παγίδευσε γιατί τον βρήκε ευάλωτο» εμφανίστηκε στην απολογία του ο 44χρονος, ο οποίος νωρίτερα σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος για τον κατ’εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε, κατά την απολογία του για την καταγγέλουσα πρώην φίλη του γιου του, τα εξής:

«Είμαι σωματικά και ψυχικά ευάλωτος, λόγω ασθένειας. Όταν ο γιος μου της είπε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη αποφάσισε να “πουλήσει έρωτα” σε έναν και εγώ σας αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα. Ήθελε να κάνει κακό στο γιο μου και στη νέα του σύντροφο και κατ’ επέκταση σε όλη την οικογένεια μου κι εγώ ήμουν το ευκολότερο θύμα».

Ο 44χρονος υποστηρίζει ότι με την ανήλικη διατηρούσε επαφές και σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτή η σχέση ήταν ο λόγος που χώρισε με την γυναίκα του.

Όσο για απειλές ανέφερε:

«Δεν θα έκανα κακό στον πατέρα της 16χρονης, αυτά είναι ανούσιες και αβάσιμες κατηγορίες. Στην καθημερινότητα της η συμπεριφορά της δεν ανταποκρίνεται σε θύμα βιασμού, αλλά δείχνει μια ευτυχισμένη και χαρούμενη κοπέλα.»

Ο 44χρονος ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Διαβάστε επίσης

Ισπανία: Βέτο σε ουγγρική εταιρεία που συνδέεται με τον Όρμπαν για αγορά μετοχών της ισπανικής Talgo

Delta Air Lines: Νέο δυστύχημα με αεροσκάφος της Boeing – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

CENERGY: Τι συμβαίνει;