Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε δημόσιες σχέσεις και καλούσε τον Πελετίδη στην κηδεία

Δημόσιες σχέσεις φέρεται ότι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που ακόμη και την παραμονή της κηδείας της Τζωρτζίνας, κάλεσε στην τελετή τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», την παραμονή της κηδείας της Τζωρτζίνας, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στον δήμο Πατρέων για να μάθει αν ο δήμαρχος επρόκειτο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2022 για την εκδημία της μεγάλης κόρης της.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον δήμαρχο, ωστόσο η κίνηση της Πισπιρίγκου τους προκάλεσε εντύπωση. Η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο υποστηρίζει ότι η 33χρονη ήταν ατάραχη, ενώ δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η μάνα έκανε «δημόσιες σχέσεις» με τον δήμαρχο, όταν είχε χάσει και τα άλλα της δύο παιδιά.

Ήθελε μέσον για να πάρει το Επίδομα Αναπηρίας

Παράλληλα, αναφέρει το δημοσίευμα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε επικοινωνία με τον δήμο Πατρέων.

 Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν μετά τον Απρίλιο του 2021, οπότε και η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή που την άφησε τετραπληγική. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε συνεχώς ζητώντας τον δήμαρχο για να παρέμβει να να πάρει γρηγορότερα το επίδομα.

Ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος για τα επιδόματα, όμως η Πισπιρίγκου απαιτούσε ως «ταλαιπωρημένη μάνα» να μεσολαβήσει ο κ. Πελετίδης και να γίνει… «γρήγορα η δουλειά»!

Διαβάστε επίσης

Αίρεται το τηλεφωνικό και ηλεκτρονικό απόρρητο της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά από αίτημα της ανακρίτριας

Ρούλα Πισπιρίγκου κατά Μάνου Δασκαλάκη: Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου