• Κοινωνία

    Υπόθεση Πάτρας: Αίτημα στον ΕΟΦ από την ανακρίτρια για τη χαρτογράφηση της πορείας της κεταμίνης


    Τη “χαρτογράφηση” της κεταμίνης, έτσι όπως έχει διανεμηθεί από τον  Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, επιχειρεί  η 18η ανακρίτρια, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει πως έφτασε στα χέρια της κατηγορούμενης μητέρας.

    Η κα Χριστίνα Σαλάππα απέστειλε αίτημα στον ΕΟΦ ζητώντας να της διαβιβαστούν στοιχεία  για το πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα, στοχεύοντας κυρίως στην περιοχή της Αχαΐας.

    Στο έγγραφο της η ανακρίτρια φέρεται να ζητά ενημέρωση και για τον τρόπο που μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα.

    Παράλληλα, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις. Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας και αύριο αναμένεται να καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

    Την ίδια ώρα, η πλευρά του πατέρα των 3 παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να εξετάζει την υποβολή αιτηματων προς την ανακρίτρια,  στην προσπάθεια περαιτέρω στήριξης της κατηγορίας κατά της εν διαστάσει συζύγου του.

    Μεταξύ αυτών είναι αίτημα για να ζητηθεί συνδρομή από την προμηθεύτρια εταιρεία του απινιδωτή-βηματοδότη που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα   για το εάν  έχουν καταγράψει και εάν παραμένουν καταγεγραμμένα στοιχεία για την ακριβή ώρα που άρχισε η δυσλειτουργία  της  καρδιάς  του κοριτσιού.

    Διαβάστε επίσης

    Σφακιανάκης για Πάτρα: Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης, πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψίας



    ΣΧΟΛΙΑ