ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός από τη μήνυση το ζεύγος Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης ετοιμαζόταν να καταθέσει και αγωγή για να διεκδικήσει χρηματική αποζημίωση τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τους γιατρούς για «ιατρικό λάθος».
Το ύψος της αποζημίωση που ήθελε το ζεύγος τον Απρίλιο του 2019, ήταν 1.500.000 ευρώ για τον θάνατο της Μαλένας.
Πληροφορίες της εφημερίδας Ontime αναφέρουν ότι η μητέρα αμφισβήτησε την έκθεση της ιατροδικαστή Χριστίνας Τσάκωνα, η οποίο πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη Μαλένα και έγραψε ως αιτία θανάτου «ηπατική ανεπάρκεια» και διατάχθηκε έρευνα.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που σήμερα κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ζητούσε τότε και την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τον θάνατο της Μαλένας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά τη μήνυση ετοιμαζόταν να καταθέσει και αγωγή και να διεκδικήσει αποζημίωση τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τους γιατρούς για «ιατρικό λάθος», καθώς το ζεύγος δεν ήταν ικανοποιημένο με την εξήγηση της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτίας θανάτου.
Έτσι, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε σε επαφή με δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Είχε συστηθεί με το επίθετο του συζύγου της και αφού ανέφερε το περιστατικό θανάτου της Μαλένας και ότι έχουν υποβάλει μήνυση, ζήτησε να κατατεθεί και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούσε αποζημίωση.
Η Ontime σημειώνει στο δημοσίευμά της ότι το ποσό που σκέφτονταν να διεκδικήσουν ως οικογένεια ήταν 1.500.000 ευρώ. Μόλις όμως ο δικηγόρος μελέτησε τον φάκελο, αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση, λέγοντας ότι και να κατατεθεί η αγωγή, θα απορριφθεί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να επιμένει να υποβληθεί η αγωγή, κι ας απορριφθεί.
Διαβάστε επίσης
Πισπιρίγκου: Μίλησε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Δασκαλάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
