ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωτοφανής χαλαζόπτωση εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.
Το χαλάζι έχει μέγεθος φουντουκιού, με αποτέλεσμα οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια να δείχνουν χιονισμένα. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης γίνεται με δυσκολία.
Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και σπίτια. Η πυροσβεστική δέχεται αλλεπάλληλες κλήσεις για προβλήματα, όχι μόνο σε υπόγεια και ισόγεια κατοικιών η καταστημάτων, ακόμη και σε διαμερίσματα 2ου και 3ου ορόφου, όπου οι μπαλοκονόπορτες ήταν ανοιχτές.
Η πολιτική Προστασία βρίσκεται επί ποδός, με μηχανήματα σε όλο το λεκανοπάδιο, για να παρέμβουν όπου χρειαστεί σε συνεργασία με την πυροσβεστική.
Από το χαλάζι, οι καλλιέργειες στις περιοχές, Λογγάδων, Καστρίτσας, Βασιλικής και Δροσοχωρίου, έχουν υποστεί καταστροφές.
Διαβάστε επίσης
Κοζάνη: Στην κυκλοφορία η Γέφυρα Σερβίων για ΙΧ έως 3,5 τόνους
Νεκροί στρατιώτες από ανταλλαγή πυρών στα σύνορα Αιγύπτου-Ισραήλ
Σοκ στο Ναύπλιο: 40χρονος ιερέας συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε 12χρονο αγόρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί ο ιδρυτής της Chobani επενδύει 1,2 δισ. δολάρια στη δημιουργία υπερσύγχρονης βιομηχανίας γάλακτος στη Νέα Υόρκη
- Γεύσεις στα υγρά ηλεκτρονικών τσιγάρων – Το παράδειγμα άλλων χωρών, η παρέμβαση Γεωργιάδη
- Γιατί έκανε ράλι η Εθνική, ο εκτυφλωτικός Μυτιληναίος, ο Βακάκης και το παλτό, γιατί πήγε στα Εμιράτα η Alpha Bank, τι έκανε ο Πιέρ στον Λευκό Οίκο και η περιπέτεια της Σεμίραμις Παληού
- Μητσοτάκης για μεσαία τάξη, τρίτη τετραετία, Ερντογάν και Ζωή Κωνσταντοπουλου
