• Κοινωνία

    Ηλεία: Ξανά φωτιά στο σπίτι του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης


    Για δεύτερη φορά μέσα στο μήνα το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής από τη Μυρτιά Ηλείας, έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης .

    Το οίκημα-παράπηγμα το οποίο βρίσκεται μέσα στο χωριό της Μυρτιάς, είχαν επιχειρήσει να κάψουν ξανά, την ημέρα της κηδείας της 11χρονης, ως πράξη αντεκδίκησης για τη φρικτή δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διέπραξε σε βάρος της.

    Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

    Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος που έχει κριθεί προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στην κατάθεσή του είχε αποκαλύψει ότι είχε δει την 11χρονη Βασιλική στο φούρνο του χωριού και της πρότεινε να πάνε βόλτα. Όταν συναντήθηκαν και μπήκε το παιδί στο αυτοκίνητο του εκείνος επιχείρησε να συνευρεθούν ερωτικά.

    Όταν το παιδί αρνήθηκε και του ξεκαθάρισε μάλιστα ότι θα το πει στους γονείς του, άρχισε να το χτυπάει με το κατσαβίδι. Στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα και το σκέπασε με ξερά χόρτα.

    Ο δολοφόνος πήγε στο σπίτι της οικογένειας της 11χρονης για να …συμπαρασταθεί στους γονείς της. Μάλιστα στο σπίτι του δολοφονημένου παιδιού τον βρήκαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

    Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού, η Βασιλική δέχτηκε χτυπήματα με το κατσαβίδι, σε καρδιά και σπλήνα, ωστόσο δεν προκύπτουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

    Διαβάστε επίσης:

    Μύθοι και αλήθειες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο: Τελικά βλάπτει λιγότερο;

    Κόρινθος: Φωτιά ξέσπασε στον Άσσο Κορινθίας

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Συγχαρητήρια για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων



    ΣΧΟΛΙΑ