Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ηλεία: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο – Ακρωτηριάστηκε 61χρονος

Ένα πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε μεγάλο εργοστάσιο σε περιοχή του Κάμπου της Ηλείας που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας 61 ετών, να χάσει το πόδι του.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο 61χρονος που είναι εργαζόμενος στη μονάδα, φέρεται να έχασε το δεξί του πόδι -από το γόνατο- όταν μηχάνημα του εργοστασίου, έχασε τον αυτοματισμό, έπεσε και τον καταπλάκωσε.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο, παρέλαβε τον 61χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να «πέφτει» από την πρώτη στιγμή πάνω στον τραυματία.

 Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο άνδρας διακομίσθηκε εκ νέου με ασθενοφόρο σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Πρόστιμο σε αντιδήμαρχο – «Κάπνιζε» τα μελίσσια του

Γερμανία: Κάλεσε τον Ιρανό πρεσβευτή μετά την επίθεση στο Ισραήλ – Καλεί τους Γερμανούς πολίτες να εγκαταλείψουν το Ιράν

Μασούντ Πεζεσκιάν (Ιράν): Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει τα «εγκλήματα» διαφορετικά θα αντιμετωπίσει σκληρή αντίδραση