Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης: Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στα Καρδάμυλα

Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης: Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στα Καρδάμυλα

Το Ίδρυμα «Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης» παρέδωσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων, ένα πυροσβεστικό όχημα ISUSU DMAX.

Η διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Χίου, εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες και επισήμανε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος, της στήριξης και της αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία, ιδιαίτερα κατά την απαιτητική αντιπυρική περίοδο.

“Ενέργειες όπως η συγκεκριμένη συνιστούν έμπρακτη απόδειξη του από μέρους σας ενδιαφέροντος, της στήριξης και της αναγνώρισης για τις υπηρεσίες που παρέχει το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία, ιδιαίτερα δε στην δύσκολη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε φέτος. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το Σύνδεσμο των Απανταχού Καρδαμυλίων για την υποστήριξη και την βοήθεια σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων”, αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Διοικητής της Π.Υ. Χίου, Σταύρος Καπελλαρίδης.

Διαβάστε επίσης

Βρετανία: Χιλιάδες κόσμου σε αντι-ρατσιστικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Πυρκαγιά στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας – Μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους

Πυροσβεστική: 42 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Πρόστιμα σε έξι άτομα