Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Ύδρα: «Ρίξαμε πυροτεχνήματα στη θάλασσα, ένα ξέφυγε και έπεσε στο δάσος» ομολόγησε ο καπετάνιος της θαλαμηγού

Φωτιά - πυρκαγιά - πυροσβεστική

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση με τη φωτιά σε πευκοδάσος στην Ύδρα τον περασμένο Ιούνιο, λόγω πυροτεχνημάτων που εκτοξεύτηκαν από θαλαμηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ένα από τα δύο προφυλακισμένα μέλη του πληρώματος φέρεται να παρουσιάστηκε στην ανάκριση και να παραδέχθηκε ότι είναι υπεύθυνο για τη ρίψη των πυροτεχνημάτων που προκάλεσαν τη φωτιά στο πευκοδάσος.

«Ναι, ρίξαμε πυροτεχνήματα, εγώ τα έριξα. Βγήκαμε σε έναν βράχο κοντά στην παραλία κρατώντας μια συστοιχία βεγγαλικών» φέρεται να ομολόγησε το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο -σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο- είναι ο καπετάνιος.

Εμπρησμός πευκοδάσους στην Ύδρα: Τι φέρεται να υποστήριξε ο καπετάνιος

«Βγήκα στην παραλία και κρατούσα μία συστοιχία βεγγαλικών. Ένα κουτί που είχα για προσωπική χρήση σε κάποια γιορτή. Ενώ όλα έφυγαν προς τη θάλασσα, ένα έφυγε προς τα πίσω κι άρχισε η φωτιά», φέρεται να ανέφερε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο καπετάνιος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς τόσο τα μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού όσο και οι ολιγάρχες που απέβαιναν σε αυτή είχαν αρνηθεί τη ρίψη βεγγαλικών, όταν είχαν βρεθεί υπολείμματα κροτίδων στην ακτή.

Διαβάστε επίσης:

Αυστρία: Ματαιώθηκαν τρεις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ μετά τις απειλές για τρομοκρατικό χτύπημα

Σοκ στη Ρουμανία: Σε 96 ώρες πέθαναν 17 ασθενείς σε ΜΕΘ -Συνελήφθησαν δύο γιατροί ως ύποπτοι για δολοφονίες

Wall Street: Έμεινε από δυνάμεις η προσπάθεια συνέχισης της ανάκαμψης – Βουτιά 1% για τον Nasdaq