Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Οι τελευταίες λέξεις της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου: «Θανάση καιγόμαστε, κλείσε»

Μέσα στο μπάνιο της επιχείρησης όπου δούλευε, βρήκε καταφύγιο η 65χρονη γυναίκα που απανθρακώθηκε από την φωτιά στο Πάτημα Χαλανδρίου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ένα κουκουνάρι που εκτινάχθηκε από φλεγόμενο δέντρο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η αρχή για να τυλιχθεί το κτίριο στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν πάνω από 20 χρόνια στην εν λόγω επιχείρηση.

Οι συνάδελφοι της με δάκρυα στα μάτια, άφησαν λίγα λευκά λουλούδια πάνω στα αποκαΐδια για το αντίο στην εργατική και πάντα γελαστή Νάντια που άφησε δύο παιδιά.

Τα τελευταία της λόγια

“Αυτό ήταν το χειρότερο. Το μαγαζί θα βάζαμε πλάτη και θα το στήναμε, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο”, είπε ο Ιωάννης Κοσμάς, συνάδελφος της 63χρονης στο Star.

“Έβλεπα τη φωτιά, παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει ένας συνάδελφος και παίρνω την κοπέλα. Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε “Θανάση καιγόμαστε κλείσε”. Αυτό ήταν, τέρμα. Φοβήθηκε… Ίσως σου λέει μήπως δεν μπει η φωτιά μέσα και την γλιτώσω”, είπε ένας συνάδελφός της.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να βγει από την επιχείρηση.

Η καταστροφή από την βιοτεχνία είναι ολοκληρωτική. Έχει λιώσει όλος ο εξοπλισμός, ενώ έχει καταρρεύσει μέρος της οροφής.

Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40
Έβρος: Φωτιά στην περιοχή του τελωνείου Κήπων (Βίντεο)
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η 19χρονη ομαδάχισσα για τον πνιγμό του 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης