Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Η DPort Services στο 15ο Greece Race for the Cure

Εργάτης της DPort Services με στολή εργασίας

DPort Services

Η DPort Services και οι συνεργαζόμενες εταιρείες συμμετείχαν στον 15ο Greece Race for the Cure®, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 εργαζόμενων και συνεργατών, η DPort συγκρότησε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας δυναμικό παρόν σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες δρόμου και περιπάτους στην Ευρώπη αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Εκτός της συμμετοχής της στο Greece Race for the Cure®, η DPort έχει αναλάβει ενεργά πρωτοβουλίες που αφορούν την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο. Πρόσφατα σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Be My Hero, οργάνωσε εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών στις εγκαταστάσεις της με συμμετοχή των εργαζομένων της.

Επίσης, σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital προσέφερε μία δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία και διάγνωση από ειδικό ιατρό μαστολόγο, στις συζύγους των εργαζομένων στις Προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ.

«Η συμμετοχή της DPort στον Greece Race for the Cure® καθώς και η υποστήριξη δράσεων με σκοπό τη στήριξη ασθενών με καρκίνο και την ευαισθητοποίηση των πολιτών αντικατοπτρίζουν τη σταθερή μας δέσμευση στην προαγωγή της υγείας», δήλωσε ο Γιώργος Πέτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της DPort.

Διαβάστε επίσης:

H μάχη της τσάντας: Το deal $8,5 δισ. με τα ηχηρά ονόματα των Versace και Michael Kors κρίνεται στα δικαστήρια

Motor Oil: Το «καυτό» παρασκήνιο για το πρόστιμο των 9,2 εκατ., οι «δύσκολες» σχέσεις και οι απαντήσεις

Εθνική Τράπεζα: Στα 4 δισ. οι προσφορές της πρώτης ημέρας, αναμένονται ανακοινώσεις για την τιμή διάθεσης