ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΛΑΣ προχώρησε χθες το απόγευμα στη σύλληψη μιας αλλοδαπής γυναίκας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η οποία κατείχε μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.
Η σύλληψή της κατηγορούμενης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, όπου ύστερα από ανάλυση στοιχείων και δημιουργία «προφίλ» ατόμων (profiling), κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, προερχόμενη από χώρα του εξωτερικού.
Η κατηγορούμενη, κατελήφθη να κατέχει συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) συνολικού μικτού βάρους 26 κιλών και 400 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει εντός δύο αποσκευών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 195 ευρώ και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών – Απαιτούσαν χρηματικά ποσά για «προστασία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση μικρής Μάντλεν: Έκκληση για δότη μυελού των οστών – Η συγκλονιστική ιστορία
- East Med Yacht Show: 106 σκάφη αναψυχής, 30 περίπτερα και 250 μπρόκερ στον Πόρο στις 29 Απριλίου
- Κ. Μητοτάκης μετά την τετραμερή: Θα στηρίξουμε έμπρακτα τον Λίβανο – Παράγοντες σταθερότητας στην Αν. Μεσόγειο, Ελλάδα – Κύπρος
- Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανησυχία για τις συλλήψεις εκλεγμένων Τούρκων αξιωματούχων εξέφρασε η ελληνική αντιπροσωπεία
