Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο 80χρονος που συνελήφθη για πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών

Ο 80χρονος κατηγορούμενος ως εμπρηστής με χειροπέδεςκαθώς οδηγείται από αστυνομικούς

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 80χρονος ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή για πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών στα Γλυκά Νερά στις 11 Αυγούστου.

Ο 80χρνος αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 80χρονος  φέρεται να δημιούργησε τρεις εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στη μία και μισή στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους  καθώς και μια ακόμη στις 20:30 της ίδια ημέρας, όταν ταυτόχρονα η Πυροσβεστική αντιμετώπιζε τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Βαρνάβα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έβαζε τις φωτιές μετακινούμενος με το αυτοκίνητό του καθώς ταχύτητα και πετούσε το φλεγόμενο αντικείμενο σε ξερά χόρτα.

Ο 80χρονος εντοπίστηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ενώ στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και μπιτόνια τα οποία χρησιμοποιούνται για βενζίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν αποδέχεται την κατηγορία που του αποδίδεται, ενώ πριν την απολογία του προηγήθηκε η κατάθεση μίας μάρτυρος υπεράσπισης.

Διαβάστε επίσης

Ρωσία: Σε επίθεση DDoS οφείλεται η εκτεταμένη βλάβη στις πλατφόρμες Telegram και WhatsApp, που διήρκεσε μία ώρα

Διπλή Ανάπλαση: Εκδόθηκε η προέγκριση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου

Έλλειμμα 138,5 εκατ. ευρώ στο εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας-Ρωσίας τον Ιούνιο