• Κοινωνία

    Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για διακίνηση αναβολικών


    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετα την απολογία του ο επιχειρηματίας από τη Γλυφάδα που κατηγορείται για διακίνηση αναβολικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων. Αντίθετα, ο δεύτερος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε ΑΤ.

    Αμφότεροι κατά τις απολογίες τους αρνήθηκαν τα πάντα.

    Ο επιχειρηματίας που φέρεται να είχε μετατρέψει το σπίτι του και το υπόγειο πάρκινγκ στον Άλιμο σε εργαστήριο παραγωγής αναβολικών ουσιών, υποστήριξε, κατά πληροφορίες, ότι είναι χημικός και έκανε πειράματα. Αρνήθηκε ότι διέθετε τα χάπια και τις ουσίες που εντοπίστηκαν στο χώρο του και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα χρησιμοποιούσε ο ίδιος.

    Ο 70χρονος που αφέθηκε ελεύθερος φέρεται να είπε πως έκανε δουλειές του ποδαριού για τον επιχειρηματία και επικαλέστηκε και προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

    Ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων αμφισβητεί την ποσότητα των όσων κατά την αστυνομία κατασχέθηκαν, υποστηρίζοντας ότι τα χάπια που ήταν αποθηκευμένα είναι πολύ λιγότερα.

    Διαβάστε επίσης:

    Παπαστεργίου: Να στείλουμε στην Ευρώπη ανθρώπους που αγαπάνε τη χώρα και οι οποίοι πιστεύουν στην Ευρώπη και την στηρίζουν

    Θεσσαλονίκη: Τριπλάσιες υποθέσεις, σε σχέση με το 2017, διαχειρίστηκε πέρυσι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

    Προϋπολογισμός: Οι φόροι που έφεραν υπερέσοδα πάνω από 2 δισ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ