Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Καρτέρι θανάτου «έστησε» ο 50χρονος – Τα βίντεο πριν την άγρια δολοφονία

Εικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη γυναίκα στο Μενίδι

Εικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη γυναίκα στο Μενίδι

Καρτέρι φαίνεται πώς είχε στήσει στην 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ο 50χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας στο Μενίδι. Όπως δείχνει το πρώτο βίντεο που ανακτήθηκε από κάμερες ασφαλείας, αρχικά διακρίνεται να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά και στη συνέχεια να επιστρέφει.

Στο βίντεο φαίνεται και η γυναίκα να περπατάει στη δεξιά πλευρά. Όταν τον βλέπει, σταματά, ενώ λίγο αργότερα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος, άγρια δολοφονημένη με 17 μαχαιριές.

Στο δεύτερο βίντεο ο 50χρονος κρατάει μια σακούλα με μπύρες, την οποία πετά σε κάδο ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 50χρονος, μετά την δολοφονία εντοπίστηκε σε οικοδομή και οδηγήθηκε στο Τμήμα του Καματερού.

Στο τμήμα, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ό,τι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον άνθρωπο που είχε προσαχθεί και με την βοήθεια συναδέλφων τους από την Δίωξη Ανθρωποκτονιών έφτασαν στην ταυτότητά του καθ’ ομολογία δράστη.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 50χρονος, που φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του, αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα 20/5, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αμετανόητος για την πράξη του.

Διαβάστε επίσης: 

Μενίδι: Τη Δευτέρα η απολογία του 50χρονου γυναικοκτόνου – Παραμένει αμετανόητος

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκε ο 50χρονος δράστης

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από βίαιη επίθεση του 50χρονου κατά του θύματος