ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI) θεωρεί ότι είναι δυνατή η διάθεση ενός πρώτου εμβολίου κατά του κορονοϊού το ερχόμενο φθινόπωρο.
Οι πρώτες προβλέψεις εμφανίζουν ως εφικτή την δυνατότητα διάθεσης ενός ή, ενδεχομένως, περισσότερων εμβολίων για τον κορονοϊό, σύμφωνα με σημερινή δημοσίευση του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ (RKI) με τίτλο «Η πανδημία στη Γερμανία τους επόμενους μήνες».
Ωστόσο, η εν λόγω δημοσίευση προειδοποιεί ότι θα ήταν επικίνδυνο την παρούσα στιγμή να πιστεύει κανείς ότι η πανδημία θα είναι ελέγξιμη με ένα εμβόλιο από το φθινόπωρο.
Αστάθμητοι παράγοντες όπως οι μεταλλάξεις του ιού ή οι μικρές μόνο περίοδοι ανοσίας θα μπορούσαν να σχετικοποιήσουν το όφελος των εμβολιασμών, αναφέρει η εν λόγω επιστημονική δημοσίευση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 20 νεκροί στη πόλη Σούμι από ρωσικό πυραυλικό πλήγμα
- Βύρων Νικολαΐδης-Peoplecert: Με την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αυξηθεί η παραγωγικότητα έως και 3-4% ετησίως
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
- Ρόδος: Νεκρός εργαζόμενος σε ξενοδοχείο – Τον συνέθλιψε πρέσα πλυντηρίου
