ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, σε δασική έκταση στον Διόνυσο Αττικής, η οποία αποδίδεται σε κεραυνούς κατά τη διάρκεια καταιγίδας.
Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 21 πυροσβέστες και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, με έξι οχήματα και δύο ελικόπτερα, με τη συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών, ενώ ένα ακόμα ελικόπτερο πετάει στην περιοχή για εναέρια επιτήρηση.
Για την κατάσβεση εστίας #πυρκαγιάς στην περιοχή του Διονύσου πλησίον Γερμανικού Νεκροταφείου στην Πεντέλη, επιχειρούν 21 #πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 οχήματα και 2 Ε/Π, ενώ κινητοποιήθηκε 1 ακόμη Ε/Π για εναέρια επιτήρηση. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 5, 2021
Διάσπαρτες εστίες φωτιάς δημιουργήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας και στον δήμο Αχαρνών, λόγω των κεραυνών που έπληξαν την περιοχή κατά την διάρκεια καταιγίδας.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 32 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα το ΜΕΤΠΕ και δυο ελικόπτερα. Παράλληλα συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, δεν έχουν απειληθεί σπίτια, ενώ οι προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζονται.
Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, συνοδεία κεραυνών, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αχαρνών Αττικής επιχειρούν σε διάφορες εστίες πυρκαγιάς 32 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ ΚΑΙ 2 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 5, 2021
Διαβάστε επίσης:
Άρχισαν τα πλαστά πιστοποιητικά: 34 συλλήψεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου
Μητσοτάκης: Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων – Στόχος το 75% των πολιτών να είναι εμβολιασμένο το φθινόπωρο
Κομισιόν: Το 62,7% του ενήλικου πληθυσμού της ΕΕ έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου για την COVID-19
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιδηρόδρομος: Οι παθογένειες στον ΟΣΕ και η ιστορία των ατυχημάτων από το 2000 μέχρι σήμερα
- Λίβανος: Εντολή εκκένωσης συνοικίας της Βηρυτού από τον ισραηλινό στρατό
- Κοινό μέτωπο Δανίας-Γροιλανδίας κατά της προσπάθειας του Τραμπ να πάρει τον έλεγχο του νησιού της Αρκτικής
- Συναγερμός στις Βούτες Ηρακλείου για ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους – Γεωλόγοι από την Αθήνα σπεύδουν στο χωριό
