• Κοινωνία

    Φωτιά στο Βαρνάβα: Ανοιξε ειδική πλατφόρμα για την προσωρινή διαμονή των πληγέντων – Τι πρέπει να κάνετε

    • NewsRoom


    Eιδική πλατφόρμα για την προσωρινή διαμονή των πληγέντων από τη μεγάλη φωτιά που καίει τη βορειοανατολική Αττική ενεργοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.

    Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η αίτηση μπορεί να υποβληθεί εδώ: https://emergencypoint.azurewebsites.net/Application/NewAppl?evId=0170f75b-3f01-45ca-8e6e-727849dcdba4

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν, επίσης, με το 213 2047893.

    Την πλατφόρμα δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και λειτουργεί επικουρικά των παροχών από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Την ίδια στιγμή ο  Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει πως το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Ζηρίνειο είναι ανοιχτό και διαθέσιμο να υποδεχθεί τους πολίτες, που λόγω της πυρκαγιάς έχουν απομακρυνθεί από τις οικίες τους και αναζητούν χώρο να φιλοξενηθούν.

    Το κλειστό γήπεδο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης» για όσο διάστημα χρειαστεί θα λειτουργήσει ως α’ σημείο υποστήριξης του Δήμου για την υποδοχή και διανυκτέρευση των πυρόπληκτων.

    Η είσοδος στο Κλειστό του Ζηρινείου θα γίνεται από την οδό Άνδρου!

    Παράλληλα όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς και το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας τελούν σε διαρκή ετοιμότητα.

    Νωρίτερα, είχαν ανοίξει οι χώροι του ΟΑΚΑ προκειμένου να υποδεχτούν τους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών που εκκενώνονται από την Πυροσβεστική.

    Η είσοδος γίνεται από τη λεωφόρο Σπύρου Λούη 1, στο Μαρούσι, από την Πύλη Α, η οποία οδηγεί απευθείας στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο.



    ΣΧΟΛΙΑ