• Κοινωνία

    Ανεξέλγκτη η φωτιά στη Βοιωτία – Απειλείται χωριό (Upd)

    • NewsRoom
    Ένας πυροσβέστης μπροστά από ένα πυροσβεστικό όχημα με τον αριθμό κλήσης 199


    Ανεξέλεγκτη κατακαίει η φωτιά στην περιοχή Άγιος Βλάσης στη Βοιωτία. Η φωτιά κινείται προς τους  Τσουκαλάδες, ενώ στη ζώνη της πυρκαγιάς υπάρχει και ένας ΧΥΤΑ.

    Ανήσυχος  ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Γιώργος Ντασιώτης, έκανε λόγο για «μια δύσκολη φωτιά που καίει μέσα σε δασική έκταση».

    «Υπάρχει ένα χωριό και στην περιοχή υπάρχει και ένας ΧΥΤΑ.(…) Οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοηθούν. Όλες οι δυνάμεις επίγειες και εναέριες προσπαθούν… Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε», επισήμανε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ.

    Λίγο μετά τις 2:00 μμ εστάλη μήνυμα από το 112 για τους Τσουκαλάδες Βοιωτίας, καλώντας τους κατοίκους να μείνουν σε ετοιμότητα.

    Σημειώνεται πως στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχουν πάνω από 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 οχήματα. Επίσης, 5 Αεροπλάνα και 1 ελικοπτέρο. Επίσης , συμμετέχουν και εθελοντές, ενώ η Περιφέρεια έχει διαθέσει μηχανήματα των δήμων της.

    Η φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Βλάσιος κοντά στη Χαιρώνια Βοιωτίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Πανελλαδικές εξετάσεις: Αύριο οι βαθμολογίες

    Mini-IVF: Έμφαση στην ποιότητα των ωαρίων

    Δίκη Folli Follie: Στη φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος – Στο σπίτι τους θα εκτίσουν τις ποινές τους ο Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου



    ΣΧΟΛΙΑ