Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε τουριστικό λεωφορείο στον Μπράλο.
Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν λεωφορείο μέσα στο οποίο επέβαιναν 33 πρόσκοποι τυλίχθηκε στις φλόγες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport οι μικροί πρόσκοποι, που ανήκουν σε Σύλλογο από το Αγρίνιο, επέστρεφαν από εκδρομή που είχαν πάει στο Βόλο.
Έξω από τη Λαμία, ανεβαίνοντας τις στροφές του Μπράλου, στο ύψος της Μονής Δαμάστας, το λεωφορείο άρχισε να βγάζει καπνούς και μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ευτυχώς ο οδηγός πολύ γρήγορα και ψύχραιμα ακινητοποίησε το λεωφορείο και κατέβασε αμέσως τα παιδιά και τους συνοδούς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της ΠΥ και έσβησε τη φωτιά, όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς. Τα παιδιά θα παραληφθούν από άλλο λεωφορείο για να ολοκληρωθεί η επιστροφή τους στο Αγρίνιο.


Διαβάστε επίσης:
Οικονόμου: Η Ελλάδα είναι μία από τις 12 χώρες με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών
Χατζηδάκης: Eξι ρυθμίσεις για την αναβάθμιση της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Νέο ρεκόρ με άλμα κοντά στα 3.123 δολάρια πριν τις ανακοινώσεις των δασμών
- Τουσκ: Σε «ξένη παρέμβαση» οφείλεται η κυβερνοεπίθεση εναντίον του κόμματός του
- Μιχαηλίδου: «Απαντάμε στο στεγαστικό πρόβλημα με 6,5 δις. ευρώ και ναυαρχίδες το Σπίτι μου ΙΙ και την Κοινωνική Αντιπαροχή»
- Τραμπ: Σε ασταμάτητες συζητήσεις για τους δασμούς – Φήμες για «όργιο» λόμπινγκ
