Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Φορτηγό συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία στην Αυλίδα – Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση(upd)

Τρεις είναι οι τραυματίες του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην Εύβοια όταν φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, κοντά στην Αυλίδα, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Κανενός εκ των τριών τραυματιών η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, αντίθετα τόσο ο ένας ενήλικας όσο και οι δύο ανήλικοι φέρουν ελαφρά τραύματα. Οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία φτάνουν τους 130.

Στις φωτογραφίες από το τροχαίο, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο έγινε η σύγκρουση. Φαίνεται πως το φορτηγό όχημα έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρά τραυματίες.

Λόγω της ανατροπής του φορτηγού διεκόπη η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, μεταξύ Οινόης και Χαλκίδας. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για να βοηθήσουν στην επιχείρηση απομάκρυνσης επιβατών από τα βαγόνια όπως και περιπολικά κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό στο σημείο μετέβησαν και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που συνδράμουν στην απομάκρυνση των 130 επιβατών από την αμαξοστοιχία.

Φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο μετέβησαν και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που συνδράμουν στην απομάκρυνση των 130 επιβατών από την αμαξοστοιχία, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική δεν έχει χρειαστεί να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός επιβάτη.

Για τη μεταφορά των επιβατών δρομολογούνται λεωφορεία.

Η κυκλοφορία μεταξύ Οινόης-Χαλκίδας έχει διακοπεί.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Κεραμέως-Κορκίδη για τα εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τις Πειραϊκές επιχειρήσεις

Υβριδικά Opel!

Ισπανία: Το δικαίωμα της σιωπής επικαλέστηκε ο Σάντσεθ στη δίκη της συζύγου του