ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προσφορά μονάδων αίματος από την Τράπεζα Αίματος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», προχώρησε ο ΦΣΘ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες για αίμα για τους τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΦΣΘ, τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να αιμοδοτήσουν ατομικά και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αίματος, μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 10313, που αντιστοιχεί στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζον Πόλσον: Πουλά το 2,4% των μετοχών της Alpha Bank
- Παλαιστίνη: Ο Αμπάς χαιρετίζει το αιγυπτιακό σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας και προτρέπει τον Τραμπ να το δεχθεί
- Novo Nordisk Hellas: Εσωτερική εταιρική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας
- Γκουτέρες: Συναντήθηκε με τον προσωρινό ηγέτη της Συρίας Αλ Σάρα στο πλαίσιο της αραβικής συνόδου
