Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Αιτωλοακαρνανία: Δύο νέα κρούσματα πανώλης των αιγοπροβάτων

Εστίες πανώλης σε πρόβατα

Δύο νέα κρούσματα πανώλης σε αιγοπρόβατα, μετά το προ ημερών σε περιοχή της Βόνιτσας, επιβεβαιώθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.

Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε περιοχές του Αγρινίου και του Αστακού σε σχετικούς ελέγχους και επιβεβαιώθηκαν μετά από την δεύτερη δειγματοληψία. Ενημερώθηκε γι’ αυτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πριν από λίγη ώρα.

Εξάλλου, ενημερωτική σύσκεψη για την πανώλη των αιγοπροβάτων θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, Μεσολόγγι) από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Κτηνιατρική Υπηρεσία, την Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 στις 19:00. «Παρακαλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι και παραγωγοί της περιοχής να προσέλθουν, προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα από τους αρμόδιους για το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει για την ελληνική αιγοπροβατοτροφία», αναφέρει σε ανακοίνωση ο δήμος Μεσολογγίου.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της αστυνομικής σχολής Ξάνθης

BMW: Δοκιμάζει ανθρωποειδή ρομπότ σε εργοστάσιο της στις ΗΠΑ

Betshop: Προσωρινή διαταγή υπέρ της εταιρείας για τη δέσμευση του λογαριασμού πελατών της