Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ερντογάν: Οι δολοφόνοι της 8χρονης Ναρίν θα λάβουν την πιο σκληρή τιμωρία που τους αξίζει

H 8χρονη Ναρίν Γκουράν

H 8χρονη Ναρίν Γκουράν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεσμεύτηκε πως θα αποδοθεί η δικαιοσύνη για τη δολοφονία της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν, η σορός της οποίας βρέθηκε  έπειτα από αναζήτηση 19 ημερών μέσα σε έναν σάκο.

Η υπόθεση της Ναρίν έχει προκαλέσει οργή στην Τουρκία. Η 8χρονη εθεάθη τελευταία φορά το απόγευμα της 21ης ​​Αυγούστου κοντά στο σπίτι της στη νοτιοανατολική πόλη Ντιγιαρμπακίρ. Μετά από 19 ημέρες, το σώμα της βρέθηκε σε ένα ρέμα περίπου ένα χιλιόμετρο από το χωριό της. Η κηδεία της Ναρίν Γκιουράν πραγματοποιήθηκε στο Ντιγιαρμπακίρ σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

«Θέλω να γίνει γνωστό ότι θα παρακολουθήσω προσωπικά τη δικαστική διαδικασία, ώστε όσοι πήραν το παιδί μας να λάβουν την πιο σκληρή τιμωρία που τους αξίζει», έγραψε ο Ερντογάν στο X. «Προσεύχομαι για το έλεος του Θεού στο κορίτσι μας τη Ναρίν», συνεχίζει στην ανακοίνωση.

Η εφημερίδα Sabah έκανε λόγο για μια πρώτη ομολογία, καθώς ένα άτομο που συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών ομολόγησε ότι ο κοινοτάρχης του χωριού και θείος του κοριτσιού του παρέδωσε τη σορό σε ένα σάκο και αυτός το μετέφερε στο ρέμα.

Ο θείος του κοριτσιού ήταν το πρώτο άτομο που συνελήφθη ως ύποπτο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχε διαφορές με τον πατέρα του κοριτσιού και αδελφό του και το είχε απειλήσει στο παρελθόν.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά στη σύλληψη συνολικά 24 ατόμων, μεταξύ των οποίων η μητέρα, ο πατέρας, τα δύο αδέλφια, οι τέσσερις θείοι και η σύζυγος του αρχικά συλληφθέντος θείου.

Διαβάστε επίσης

Σουηδία: Νέα βοήθεια 443 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία

Βέλγιο: Αντιδράσεις για την απειλή της Ουγγαρίας να στείλει λεωφορεία με μετανάστες

Wendy’s: Παραιτείται από πρόεδρος ο δισεκατομμυριούχος Νέλσον Πελτς