• Κοινωνία

    Eπεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας – Συγκρούσεις οπαδών του Παναθηναϊκού με τα ΜΑΤ

    • NewsRoom
    Συλλαλητήριο οπαδών ΠΑΟ

    Συλλαλητήριο οπαδών ΠΑΟ (Πηγή: Glomex)


    Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο κατά της διοίκησης, συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.

    Οι συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς και τις δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν ισχυρές, ενώ από την πλευρά των αστυνομικών έγινε χρήση χημικών αλλά και κροτίδων κρότου λάμψης.

    Σημειώνεται ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας επιστράτευσαν ακόμα και την αύρα που υπήρχε στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με το ειδικά διαμορφωμένο όχημα να ρίχνει νερό, προκειμένου να διαλύσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

    Δέκα προσαγωγές έγιναν στη Λεωφόρο και δύο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Φθορές προκλήθηκαν σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή, ενώ κάποιοι οπαδοί άναψαν και φωτιές σε κάδους σκουπιδιών.

    «Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», είναι ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι οπαδοί εκτιμήθηκαν περί τις 5.000 στο συλλαλητήριο.

    Η κατάσταση αυτή την ώρα έχει ηρεμήσει και πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνονται προς το γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς στις οκτώ το βράδυ είναι προγραμματισμένη η έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

    Το γεγονός ότι στις 20:00 συγκρούονται οι αιώνιοι αντίπαλοι της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ και της Αθήνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχει θέσει σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού την αστυνομία.

    Πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπου αναπτύχθηκαν 700 αστυνομικοί, ενώ κανείς δεν περνάει χωρίς εισιτήριο και όσοι έχουν, ελέγχονται σε δύο σημεία.

    Διαβάστε επίσης: 

    Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Super League από το Πάμε Στοίχημα

    Τα δύο κρίσιμα ντέρμπι της Super League με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Παναθηναϊκός AKTOR: Η στιγμή που ο Κέντρικ Ναν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του



    ΣΧΟΛΙΑ