Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Επιχείρηση εντοπισμού Γερμανού τουρίστα στα Χανιά

Επιχείρηση εντοπισμού 60χρονου Γερμανού τουρίστα βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά, στην περιοχή ορεινά της Σούγιας και Τρυπητής, με σημείο αναφοράς το μονοπάτι Ε4.

Ο τουρίστας, είχε βρεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή για πεζοπορία από χθες το απόγευμα, μαζί με συγγενικά του πρόσωπα. Πάρα το ότι τα μέλη της οικογένειάς του επέστρεψαν στη βάση τους, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε, υπήρξε ανησυχία και ενημερώθηκαν οι αρχές. Από το πρωί ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του από ομάδες της Π. Υ της ΕΜΑΚ, από Χανιά και Ηράκλειο, ομάδα του λιμενικού και εθελοντών.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο ομάδες διαχείρισης drone συμμετέχουν στις έρευνες, οι οποίες έχουν επεκταθεί και στη θάλασσα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σημάδι του 60χρονου Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:
Νίκος Μπορνόζης: Κάθε χρόνο οι άνθρωποι της παγκόσμιας ναυτιλίας ανταλλάσσουν απόψεις και ενημερώνονται για τις εξελίξεις

Γιατί η ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι το νέο «καυτό χαρτί» στις επενδύσεις

Βλάβη υπέστη το “Έλυρος” – Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες