Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Επανέναρξη σιδηροδρομικών επιβατικών δρομολογίων Αλεξανδρούπολη–Ορεστιάδα– Αλεξανδρούπολη

Σιδηρόδρομος

Σιδηρόδρομος

Επανέρχονται, από αύριο, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα σιδηροδρομικά επιβατικά δρομολόγια στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα – Αλεξανδρούπολη, κατόπιν αποκατάστασης γραμμής και εξασφάλισης της κυκλοφορίας από τον διαχειριστή υποδομής Ο.Σ.Ε.

Ειδικότερα, από αύριο, θα πραγματοποιούνται τα παρακάτω δρομολόγια.

Η αμαξοστοιχία 1680 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 05:15 π.μ. με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 06:53 π.μ.

Η αμαξοστοιχία 1681 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 07:10 π.μ. με τελικό προορισμό στην Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 09:11 π.μ.

Η αμαξοστοιχία 1682 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (Λιμάνι) στις 15:20 με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 17:13. Το τμήμα Ορεστιάδα – Ορμένιο υποκαθίσταται με λεωφορείο.

Η αμαξοστοιχία 1683 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 18:49 με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 20:35. Το τμήμα Ορμένιο – Ορεστιάδα υποκαθίσταται με λεωφορείο.

Σημειώνεται ότι, στο τμήμα μεταξύ Ορεστιάδα – Ορμένιο – Ορεστιάδα τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών) καθώς επίσης και την εφαρμογή OSE Railways για συσκευές Androids.

Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ-ΗΠΑ: Το Ισραήλ θα λάβει αποφάσεις με βάση τα δικά του συμφέροντα, είπε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου στον Ντόναλντ Τραμπ

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 1.500 ευρώ γιατί έβαλε φωτιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στο Νέο Ρύσιο

ΗΠΑ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν έρευνα για τη διαρροή άκρως απόρρητων εγγράφων σχετικά με τα σχέδια επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν