ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά: Χτύπησε τη σύντροφό του και άρπαξε το νεογέννητο βρέφος τους
Πάνω από 700 καταγγελίες έγιναν στην Άμεση Δράση για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέσα σε μία εβδομάδα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την Δευτέρα 29 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) ως την Κυριακή 5 Μαΐου (Κυριακή του Πάσχα) έγιναν 752 καταγγελίες και πραγματοποιήθηκαν 278 συλλήψεις.
Επίσης, σε 66 θύματα ενδοοικογενειακής βίας χορηγήθηκε το panic button ενώ 14 γυναίκες μεταφέρθηκαν σε δομές με οχήματα της ΕΛΑΣ.
Όσον αφορά την νεανική παραβατικότητα και τη βία μεταξύ ανηλίκων, έγιναν 6.782 έλεγχοι, 152 συλλήψεις και 193 παραβάσεις.
Διαβάστε επίσης
Ζάκυνθος: Κλειστό για ακόμα μια χρονιά το «Ναυάγιο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές
- Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
- Ντόναλντ Τραμπ και Ευρωπαίοι προμηθευτές
- Η μάχη στις τηλεπικοινωνίες μετά την είσοδο της Volton και οι κινήσεις της ΔΕΗ
