Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Έλον Μασκ: Με χυδαιότητα «υποδέχθηκε» τη στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Κάμαλα Χάρις – Η ανάρτησή του

Ίλον Μασκ

Έλον Μασκ

Με χυδαιότητα «υποδέχθηκε» ο μεγιστάνας Έλον Μασκ , ο οποίος στηρίζει και οικονομικά την υποψηφιότητα του Ντόλαντ Τραμπ, την ανάρτηση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, η οποία τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Κάμαλα Χάρις μετά το debate με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ωραίος Τέιλορ… Κέρδισες… Θα σου κάνω ένα παιδί και θα φυλάξω τις γάτες σου με τη ζωή μου» απάντησε ο Μασκ στην Σουίφτ, η οποία τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) έγραψε στο Instagram πως θα ψηφίσει τη δημοκρατική υποψήφια, Κάμαλα Χάρις, διότι «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω».

Το  σχόλιο  αυτό εκτός από την αναφορά στην Τέιλορ Σουίφτ ως άτεκνης γατομάνας, παραπέμπει ευθέως  στον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος το 2021 σε συνέντευξή του είχε πει ότι οι ΗΠΑ κυβερνώνται από «ένα μάτσο άτεκνες κυρίες, που έχουν γάτες και μίζερες ζωές λόγω των επιλογών που έχουν κάνει, και έτσι μίζερη θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα».

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των 30, κάτω από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο «like» μέσα σε 15 λεπτά. Αυτή την ώρα η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει σχεδόν 7 εκατομμύρια likes.

Διαβάστε επίσης:

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μη μοριοδότηση προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών στον ιδιωτικό τομέα

Καμάλα Χάρις εναντίον Ντόναλντ Τραμπ – Το debate των υποψήφιων προέδρων των ΗΠΑ στο ABC

Βρετανία: Στασιμότητα στην ανάπτυξη για δεύτερο μήνα σερί