Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

ΕΛΑΣ: Εντόπισε και απελευθέρωσε 11 μετανάστες από στάβλο στη Βοιωτία

ΕΛΑΣ

Ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Οι 2 ανήλικοι είχαν εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς σε περιοχή της Βοιωτίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας και της Β1 Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν χθες (02-10-2024) το απόγευμα, τρεις -3- αλλοδαποί, για εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Kατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν σε αποθήκη – παλαιό ποιμνιοστάσιο και απελευθερώθηκαν έντεκα -11- συνολικά αλλοδαποί, εκ των οποίων οι δύο -2- ανήλικοι, για τους οποίους είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο αντίστοιχα, σε Τμήμα Ασφαλείας της Βόρειας Ελλάδας και αναζητούνταν.

Διαβάστε επίσης:

Συρία: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην πόλη Χομς

Νίκος Δένδιας: Στη Βενετία αύριο για τη συνάντηση υπουργών Άμυνας της Πρωτοβουλίας Αδριατικής και Ιονίου

Λίβανος: Ο στρατός του Ισραήλ προειδοποίησε τους κατοίκους να εγκαταλείψουν άμεσα περιοχές στο νότιο Λίβανο