ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα εντοπίστηκαν σήμερα (22/1) το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ).
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, για την πλήρη διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εντός των φυλακών, οργανώθηκε επιχείρηση από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών Υπηρεσιών της ΔΑΟΕ, της ΕΚΑΜ και ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 8 κελιά όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, καλώδια φόρτισης και handsfree, ενώ ελέγχθησαν 19 έγκλειστοι, σε δύο από τους οποίους βρέθηκαν 2 αυτοσχέδια μαχαίρια.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ τα κατασχεμένα αντικείμενα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
Διαβάστε επίσης
Kοζάνη: Ερευνάται σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου αγοριού από 14χρονο στην Φλώρινα
Γερμανία: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο Ασάφενμπουργκ της Βαυαρίας – Συνελήφθη ο δράστης(upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση πρέπει να ενημερώνει τους μετανάστες 21 ημέρες πριν από την απέλασή τους
- Τρία παιδιά παρασύρθηκαν από διερχόμενη μηχανή στη Ριζούπολη
- Ιράν: Για το Σάββατο μεταφέρθηκαν οι νέες συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Χαλάνδρι: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 46χρονος που έκλεψε ταξί
