Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: «Χειροπέδες» στον 54χρονο που διακινούσε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (ghostphone) σε εγκληματικές ομάδες

Συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός που διακινούσε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (ghostphone) σε άτομα που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, με σκοπό τον δυσχερή εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τις πρωινές ώρες χθες στην Αθήνα και τον συλληφθέντα βαρύνουν οι κατηγορίες της πλαστογραφίας, της  παράβασης της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο δράσεων της αρμόδιας Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., για τη σύλληψη ατόμων που συνδράμουν άτομα που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορουμένου στην παροχή πακέτων σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (ghostphone) σε άτομα που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες με σκοπό τον δυσχερή εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από έρευνα στην οικία και την κατοχή του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-2.100- πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας,
-6.090- κάρτες ανανέωσης κινητής τηλεφωνίας,
το χρηματικό ποσό των -9.020- ευρώ,
πλαστή άδεια διαμονής και
-2- κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την ερχόμενη εβδομάδα – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Προβλήματα στην έκδοση επικουρικών συντάξεων – Σε εκκρεμότητα 43.000 αιτήσεις

Λαμία: Συνταξιούχος αστυνομικός ξυλοκόπησε τον πατέρα του