• Κοινωνία

    Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας και οδηγείται στη φυλακή – Οι πρώτες δηλώσεις του

    • NewsRoom

    Ο Απόστολος Λύτρας στα δικαστήρια


    Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

    Ο γνωστός δικηγόρος παραδόθηκε στο ΑΤ Παλλήνης, ενώ φτάνοντας στον τμήμα δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του ενώ αρνήθηκε πως έστειλε απειλητικό μήνυμα στη σύζυγό του. Δήλωσε επίσης πως βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεγάλη του κόρη είχε την πρωτοβουλία να μεταβεί με την πρώην σύζυγό του και τον δικηγόρο του στο σπίτι στον Γέρακα για να πάρει τα ρούχα του καθώς και χρήματα για την αδελφή της, με τον ίδιο να αρνείται πως είχε κάποια σχέση με την επίσκεψη.

    Εξω από το αστυνομικό τμήμα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ακουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι.

    Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα.

    Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου. Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω.

    Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους από εσάς να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου δεν είναι οικογενειακή».

    O Απόστολος Λύτρας αναμένεται πλέον να οδηγηθεί στη φυλακή για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, καθώς λίγο νωρίτερα η ανακρίτρια, που 2 μέρες νωρίτερα τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, έκρινε ότι ο γνωστός ποινικολόγος παραβίασε 2 από αυτούς τους όρους. Την απαγόρευση της επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα σύζυγό του και τη μετοίκηση.

    Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε όχι μόνο γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής καθώς η αστυνομία ενημέρωσε ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι τον αναζητα και δεν τον βρισκει στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά την καταθεση των μηνύσεων από τη συζυγο του.

    Έτσι η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αντικατέστησε τους περιοριστικούς όρους με προσωρινή κράτηση, εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη του, δίνοντας εντολή να οδηγεί στη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη του.

    Διαβάστε επίσης

    Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα – Αντικαταστάθηκαν οι περιοριστικοί όροι, θα οδηγηθεί στη φυλακή

    Απόστολος Λύτρας: Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του

    Σοφία Πολυζωγοπούλου: Παραβίασε διπλά τους περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας



    ΣΧΟΛΙΑ