ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση, για την ψήφο ενός ηλικιωμένου, προκλήθηκε μεταξύ εκλογικών αντιπροσώπων των δύο διεκδικητών του Δήμου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο ηλικιωμένος, έπιασε συζήτηση με εκλογικό αντιπρόσωπο ενός εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων, στην είσοδο του 23ου δημοτικού σχολείου στις Πατέλες.
Του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει… τον άλλον υποψήφιο, και τότε ο εκλογικός αντιπρόσωπος προσπάθησε να τον μεταπείσει.
Η συζήτηση υπέπεσε στην αντίληψη του εκλογικού αντιπροσώπου του αντίπαλου υποψηφίου, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν έντονα μπροστά στον ψηφοφόρο.
Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου να διαβεβαιώνουν τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για απλή… παρεξήγηση.
Το επεισόδιο έληξε και η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Καμία παράταση στις φορολογικές δηλώσεις – Στις 15 Μαρτίου ανοίγει το σύστημα – Πρόστιμο στην ΑΑΔΕ εάν δεν είναι έτοιμο
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στις 28 Φλεβάρη για τα Τέμπη
- Παύλος Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη
- Χρηματιστήριο: Kοιτάζουν τον Φουρλή, πτώση στην Trade Estates λόγω του discount στα πακέτα