Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Αίγυπτος: Τουρίστες δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στην Τάμπα

Ένας αριθμός τουριστών έπεσαν σήμερα θύματα επίθεσης με μαχαίρι στην πόλη Τάμπα στην Αίγυπτο, στα σύνορα με το Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, επικαλούμενο το αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Qahera News που δεν δίνει περισσότερα στοιχεία.

Ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ του Middle East Observer αναφέρει ότι οι αρχικές πληροφορίες για την επίθεση με μαχαίρι στο σημείο διέλευσης της Τάμπα, στα σύνορα της Αιγύπτου με το Ισραήλ, κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες που κατευθύνονται προς το σημείο διέλευσης μετά την επίθεση, και οι συνθήκες του συμβάντος διερευνώνται.

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την επίθεση και το περιστατικό πιστεύεται ότι έχει εγκληματικό κίνητρο.

Η συμπλοκή μεταξύ αρκετών Ισραηλινών και υπαλλήλων ξενοδοχείου είχε ως αποτέλεσμα 6 τραυματισμούς με μαχαίρι.

Η εφημερίδα Jerusalem Post γράφει ότι πολλές δυνάμεις του στρατού συγκεντρώνονται στο σημείο, ανάμεσά τους και η αιγυπτιακή αστυνομία. Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έξι θύματα που φέρουν τραύματα στο κεφάλι και από μαχαίρι. Η ισραηλινή υπηρεσία πρώτων βοηθειών Magen David Adom και πληρώματα ασθενοφόρων περιμένουν αυτή την ώρα στα σύνορα.

Σύμφωνα με αιγυπτιακές πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας τρεις Ισραηλινοί τουρίστες και δύο Αιγύπτιοι εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο τραυματίστηκαν μετά τον καυγά που ξέσπασε σήμερα στην αιγυπτιακή πόλη Τάμπα, στα σύνορα με το Ισραήλ.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο καυγάς και τα γρονθοκοπήματα άρχισαν όταν ένας Ισραηλινός τουρίστας προσέβαλε φραστικά έναν Αιγύπτιο υπάλληλο του ξενοδοχείου, προκαλώντας μια συμπλοκή στην οποία ενεπλάκησαν και άλλοι τουρίστες και εργαζόμενοι.

Το αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Qahera News μετέδωσε ότι ένας από τους Αιγύπτιους εργαζόμενους τραυματίστηκε σοβαρά.

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ: Οργή για την πιθανότητα απαγόρευσης του Twitter στη Βραζιλία

Ευρωαγορές: Με συνολικά κέρδη 1,3% ο Αύγουστος για τον Stoxx 600

Ουγγαρία: Ο ΥΠΕΞ Σιγιάρτο στη Ρωσία για να συναντήσει τον πρόεδρο της Gazprom