Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι μετά από μάχη με τον καρκίνο

Σάνεν Ντόχερτι

Σάνεν Ντόχερτι

Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι έφυγε από τη ζωή, μετά από μια πολυετής μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή δημοσιογράφος του People.

Η ηθοποιός πέρασε τις τελευταίες της στιγμές, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε.

Η Σάνεν Ντόχερτι γεννήθηκε στο Μέμφις του Τένεσι στις 12 Απριλίου του 1971. Η μητέρα της Ρόζα ήταν ιδιοκτήτρια ενός κέντρου αισθητικής ενώ ο πατέρας της Τομ ήταν σύμβουλος υποθηκών.

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της συμμετείχε σε πολλές σειρές, σε κάποιες από αυτές πρωταγωνίστησε σε κάποια επεισόδια, σε κάποιες άλλες έμεινε περισσότερο και σε άλλες έμεινε σε όλες τις σεζόν. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι τα: Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Our House, Magnum, P.I. και η ταινία του 1988 Heathers.

Ένας από τους γνωστότερους ρόλους της ήταν αυτός της Μπρέντα Γουόλς στην αμερικανική σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, για τον οποίο βραβεύτηκε και αναφέρθηκε σε πολλά περιοδικά. Μάλιστα στο Ε! κατατάχτηκε στην 10η θέση στο 50 Most Wicked Women of Prime Time. Αργότερα αποχώρησε από την σειρά, στην οποία παρουσιάστηκε να φεύγει στο Λονδίνο για να σπουδάσει εκεί.

Το 1998, ο Άαρον Σπέλινγκ, ο παραγωγός του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο Charmed.

Η Ντόχερτι συμμετείχε στο Scare Tactics ως παρουσιάστρια. Αργότερα έπαιξε στη σειρά North Shore (2004-2005). Προώθησε και πρωταγωνίστησε , επίσης, στο δικό της ριάλιτι show: Breaking Up With Shannen Doherty το 2006.

Το 2007 έπαιξε σε δύο ταινίες: Kiss Me Deadly: A Jacob Keane Assignment και Christmas Caper. Το 2008 εμφανίστηκε στη σουηδική εκπομπή High Chaparall στο δεύτερο επεισόδιο του 4ου κύκλου. Αργότερα συμμετείχε στο νέο Beverly Hills, 90210, το οποίο παρουσιάζει νέα επεισόδια της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς.  Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία The Lost Treasure of the Grand Canyon. Στις 22 Μαρτίου 2010 συμμετείχε στη δέκατη σεζόν της εκπομπής Dancing with The Stars.

Διαβάστε επίσης:

Σάνεν Ντόχερτι: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση και τα «αντίο» των συμπρωταγωνιστών της

Σάνεν Ντόχερτι: Το συγκινητικό μήνυμα για τους καρκινοπαθείς – Το 4ο στάδιο δεν είναι το τέλος όλων

Σάνεν Ντόχερτι: Πώς ο καρκίνος άλλαξε τη ζωή της και οι φόβοι για το μέλλον