• Κοινωνία

    Έχασε τη μάχη με τη ζωή η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι – Tης είχε βάλει φωτιά ο σύντροφός της

    • NewsRoom


    Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα της, – εγκαύματα σοβαρού βαθμού – η 33χρονη μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι, την οποία ο σύντροφός είχε περιλούσει με βενζίνη και η οποία έδινε μάχη στην εντατική τις τελευταίες μέρες.

    Την τραγική είδηση δημοσιοποίησε η αθλητική ομοσπνδία της χώρας: «Μάθαμε για τον θλιβερό θάνατο της αθλήτριάς μας, Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι,που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ως Ομοσπονδία καταδικάζουμε τέτοιου είδους ενέργειες και ζητούμε δικαιοσύνη», γράφει η Uganda Athletic Feferation ,  , στην ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

    Η 33χρονη μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της από τον Κενυάτη συγκάτοικο και σύντροφό της, που «αγόρασε βενζίνη και την περιέλουσε μετά από καυγά», όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Trans Nzoia, στην Κένυα. Ο φερόμενος ως δράστης υπέστη επίσης εγκαύματα και νοσηλεύεται στην πόλη Eldoret.

    Ο πατέρας της, λίγες ώρες πριν πεθάνει, είχε κάνει δημόσια έκκληση στις Αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη για την επίθεση, εκφράζοντας τον πόνο και την απόγνωσή του για το τραγικό περιστατικό.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επενδύει στην κυβερνοασφάλεια – mononewsTV 

    Βόλος: Καθάρισε ο Παγασητικός από τα νεκρά ψάρια – Σε ισχύ η απαγόρευση κολύμβησης (βίντεο)

    ΠΟΥ: Ανησυχία για την αλματώδη αύξηση κρουσμάτων και θανάτων χολέρας παγκοσμίως το 2023



    ΣΧΟΛΙΑ