Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Δολοφονία τοπογράφου: Φωτογραφία του θύματος στο κινητό του κατηγορουμένου

Εξελίξεις προκύπτουν μέσα από την έρευνα του Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία του 54χρονου στο Ψυχικό. Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου. Σε αναζήτηση του ηθικού αυτουργού που τον πλήρωσε για να σκοτώσει οι αρχές.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση δολοφονίας του άτυχου 54χρονου τοπογράφου, έξω από την εταιρεία που ήταν συνέταιρος, στο Ψυχικό.

Από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων του 44χρονου κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας, τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων εντόπισαν μια φωτογραφία του θύματος, τραβηγμένη σε εξωτερικό χώρο με το θύμα σε χώρο εστίασης. Ειδικά με αυτό το εύρημα, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού ότι δεν γνώριζε το θύμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών από τη γύρω περιοχή έχουν εντοπιστεί και πρόσθετα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό και εκτελεστή του τοπογράφου, όπου προδίδονται οι προηγούμενες κινήσεις του ακόμα και οι ενέργειές του για κατόπτευση του χώρου πριν πραγματοποιήσει τη φονική επίθεση.

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Μύκονο

Επίσης, παράλληλα με το «δέσιμο» του φυσικού αυτουργού, συνεχίζεται η έρευνα και για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του άτυχου τοπογράφου, τόσο στο νησί της Μυκόνου όσο και εκτός αυτού.

Έχει σχηματιστεί ένας κύκλος υπόπτων, όμως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στο συγκεκριμένο πρόσωπο που έδωσε την εντολή και ενδεχομένως πλήρωσε πολλά χρήματα για να πραγματοποιηθεί, ενώ πιστεύουν πως ειδικά τα κινητά τηλέφωνα του δράστη, που ακόμα αναλύονται, παράλληλα με τη λήψη καταθέσεων κάποιων ατόμων, ίσως τους οδηγήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Έξι βουλευτές δήλωσαν υποψήφιοι για την θέση του νέου προέδρου της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης

Τορόντο: Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι της πόλης

Φωτιά στο Σοφικό: Πυροσβέστης υπέστη καρδιακό επεισόδιο