ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 71χρονος που συνελήφθη στο Κερατσίνι για τη δολοφονία με καραμπίνα της άτυχης 43χρονης γυναίκας του στη Σαλαμίνα, μητέρας ενός παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 71χρονο που έχει ομολογήσει την πράξη του αναμένεται το δικαστήριο να ορίσει δικηγόρο.
Κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, ήταν κυνικός και αμίλητος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.
Ο δράστης έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά και παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απάντησε. Σύμφωνα με βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο 71χρονος, μετά την αποτρόπαια πράξη του, πήγε στο Κερατσίνι για καφέ.
Διαβάστε επίσης:
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην άκρη του δρόμου
Copernicus: Το 2023 θα είναι «η πιο θερμή» χρονιά στην ιστορία, νέο ρεκόρ τον Νοέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συρία: Συμφωνία με τις SDF για την ενσωμάτωση των «πολιτικών και στρατιωτικών θεσμών» των Κούρδων στο κράτος
- Στουρνάρας: Τι κερδίσαμε ως Ελλάδα από την ένταξή μας στη ευρωζώνη
- Attica Group: Στα 747,8 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2024 – Προτείνει μέρισμα 0,07 ευρώ/μετοχή
- Αποθεώθηκε ο «χρυσός» Καραλής: «Είχα φουλ μάτι και αφιερώνω το μετάλλιο σε όσους με ξεμάτιασαν»
