• Κοινωνία

    Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Δείτε τη σοκαριστική στιγμή που ο 58χρονος πέφτει νεκρός (video)

    Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 58χρονος


    Δείτε τη στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «νονών» της νύχτας «βλέπει» η Αστυνομία

    Βίντεο-ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, το οποίο δείχνει την στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση.

    Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στην περιοχή της Μεταμόρφωσης σημειώθηκε η εν ψυχρώ δολοφονία του θύματος. Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν και εκτέλεσαν το θύμα έξω από ένα σουβλατζίδικο στην οδό Ιφιγενείας 3-5. Ο συνεπιβάτης της μηχανής άνοιξε πυρ εναντίον του 58χρονου, με αποτέλεσμα ο άνδρα να πέσει νεκρός.

    Δείτε τη σοκαριστική στιγμή της εκτέλεσης:

    Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «νονών» της νύχτας

    Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ την δολοφονία 58χρονου άνδρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παλιός πυγμάχος της ΑΕΚ, δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ψηλά στο λαιμό.

    Το όνομα του πρώην πυγμάχου, είχε εμπλακεί σε δικογραφία με κυκλώματα εκβιαστών και προστασίας καταστημάτων καθώς στη Δίωξη Εκβιαστών ήταν γνωστός για συμμετοχή σε ομάδες νονών στη βορειοδυτική Αττική.

    Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 58χρονος



    ΣΧΟΛΙΑ