• Κοινωνία

    Δολοφονία Ψυχικό: Στη Μύκονο κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών

    • NewsRoom


    Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται να βρεθεί σύντομα στη Μύκονο προκειμένου να διεξάγει έρευνες για τυχόν διενέξεις του θύματος και για υποθέσεις που είχε αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

    Οι έρευνες για τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, στο Ψυχικό, επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο σε Μύκονο και Ίο, καθώς  δίνεται έμφαση στην επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος.

    Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας βρίσκονται περί τις 10-15 υποθέσεις, οι οποίες, λέγεται πως  αφορούν στη σύνταξη τοπογραφικών και τεχνικών μελετών για αγοροπωλησίες ακινήτων.

    Ο 54χρονος είχε χρόνια σχέση με το “νησί των ανέμων”. Είχε λόγω της δουλειάς του επαγγελματικές σχέσεις με τη δημοτική αρχή, με εργολάβους, με επιχειρηματίες και με μεσίτες στη Μύκονο.

    Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι το 80% αυτής της δραστηριότητάς του αφορούσε στη Μύκονο, ενώ έχει αναπτύξει επαγγελματική δραστηριότητα και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως στην Πάρο αλλά και στην Ίο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ομοσπονδία Λιμενικών: Πρωτοφανής διαδικασία μεταθέσεων “τιμωρεί” τα στελέχη με περισσότερα μόρια

    Γαλλικές εκλογές και Πολιτισμός – Οι υποψήφιοι και οι εκ διαμέτρου αντίθετες προτάσεις

    Συνάντηση ΡΑΑΕΥ- Προμηθευτών ρεύματος για τα ληξιπρόθεσμα-Τι θα γίνει με τις αποκοπές

     



    ΣΧΟΛΙΑ