• Κοινωνία

    Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον ανακριτή οι γονείς του δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας – «Φτάνει πια!»

    Ο Γιώργος Λυγγερίδης

    Ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης που τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια στου Ρέντη


    “Φτάνει πια! Ας είναι το παιδί μας το τελευταίο θύμα!” Με δύναμη ψυχής η μητέρα και ο πατέρας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, δολοφονηθέντος εν ώρα υπηρεσίας στου Ρέντη, συνεχίζουν τον αγώνα τους για τη δικαίωση της ψυχής του παιδιού τους.

    Σήμερα εμφανίστηκαν στον 9ο τακτικό ανακριτή Αθηνών για να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και σε αυτή την ανάκριση για την εγκληματική οργάνωση και τη δολοφονία του γιου τους.

    Η οικογένεια του 31χρονου ζητά να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια και να εντοπιστούν οι ηθικοί αυτουργοί για τα έκτροπα στο κλειστά γήπεδο του Ρέντη.

    “Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί”, δήλωσε ο πατέρας του αστυνομικού.

    “Θα συμπαρασταθούμε στον ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια”, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Λυγγερίδη, Βασίλης Καπερνάρος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια θα ζητήσει να συνενωθούν οι δικογραφίες για την ανθρωποκτονία του αστυνομικού που εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά με αυτή στους ανακριτές της Αθήνας.

    Διαβάστε επίσης: 

    Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «Ρουμάνος»



    ΣΧΟΛΙΑ