• Κοινωνία

    Δολοφονία Καραϊβάζ: Εντοπίστηκε 1 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς των συλληφθέντων ως εκτελεστών

    Γιώργος Καραϊβάζ

    Γιώργος Καραϊβάζ


    Αδικαιολόγητα χρηματικά ποσά, που οι πληροφορίες θέλουν να ξεπερνούν ή να προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, βρέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ήδη προφυλακισμένων αδερφών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και εκτιμάται ότι θα φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση της  στυγνής δολοφονίας, η εκδίκαση της οποίας ξεκινά αύριο.

    Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από την άρση τραπεζικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων και προκάλεσαν την επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την αποκάλυψη των ηθικών αυτουργών στη δολοφονία του δημοσιογράφου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν υπέρογκες τραπεζικές καταθέσεις από λογαριασμούς σε ευρωπαϊκή χώρα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και χαρακτηρίζονται από τις Αρχές ως αμοιβή για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του δημοσιογράφου.

    Ήδη έχει υποβληθεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προκειμένου να αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω από τον εταιρικό λογαριασμό από τον οποίο έγιναν τα υπέρογκα εμβάσματα.

    Κατά τις πληροφορίες οι λογαριασμοί στους οποίους εντοπίστηκαν τα ποσά βρίσκεται σε χώρα με την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει δικαστική συνδρομή, και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η αποστολή στοιχείων που δεν αποκλείεται να αποκαλύψουν νέα εμπλεκόμενα πρόσωπα και να δώσουν περαιτέρω ώθηση στις έρευνες αναφορικά με τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση Λύτρα: Άρειος Πάγος και Εισαγγελία αντιδρούν στις επικρίσεις για τον πειθαρχικό έλεγχο

    Πώς να έχεις full προστασία κατοικίας από απρόσμενους κινδύνους

    Τα DNA tests προβλέπουν τις καρδιαγγειακές παθήσεις και την έγκαιρη διαχείρισή τους

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ