Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Δυστύχημα στον Πύργο: Έλιωσαν οι λαμαρίνες σκοτώνοντας τέσσερις επιβάτες

πηγή: eleftheriaonline.gr

πηγή: eleftheriaonline.gr

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με δύο παιδιά ανάμεσα στα θύματα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας. Οι εικόνες και τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν για το μέγεθος της τραγωδίας όταν μια νταλίκα δίπλωσε και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα. Τα ΙΧ συνθλίβησαν και οι λαμαρίνες έγιναν μια άμορφη μάζα παρασύροντας στο θάνατο 4 επιβάτες.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13:00 της Παρασκευής στο 47ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας – Πύργου, με μία νταλίκα να παρασέρνει τρία Ι.Χ αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία στο τραγικό τροχαίο σκοτώθηκαν επί τόπου ένα βρέφος ηλικίας 12 μηνών και ο 38χρονος πατέρας του καθώς και ένα 12χρονο κορίτσι και ένας 50χρονος άνδρας.

Ενώ ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο και για 5 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. Ένα παιδί που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε προληπτικά στο Καρμαναδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr οι τραυματίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας πρόκειται για ένα αγόρι 4 ετών, δύο γυναίκες 38 και 61 ετών και ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν οι Αρχές στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα για να προχωρήσουν στους απεγκλωβισμούς καθώς τα οχήματα από την σφοδρότητα του τροχαίου καταστράφηκαν ολοσχερώς και οι διασώστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να βγάλουν θύματα και τραυματίες από τις λαμαρίνες των αυτοκινήτων.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το τροχαίο δυστύχημα

«Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

Διαβάστε επίσης:

Iphone: Πρόβλημα στη χρήση του Safari λόγω του iCloud

Γεωργιάδης-αντικατάσταση Αικ. Φουντεδάκη: Είχε αρχίσει να προκαλείται πολιτικό ζήτημα και η Αρχή πρέπει να είναι απερίσπαστη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Από 3 Σεπτεμβρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου 0,25 ευρώ/μετοχή