Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Δημογλίδου για Φιλοθέη: Δεν ήταν οπαδικά τα κίνητρα της συμπλοκής – Υπάρχει τραυματίας

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου

Σοβαρά επεισόδια με έναν τραυματισμό και προσαγωγές σημειώθηκαν τα ξημερώματα, στην οδό Ολυμπιονίκου διαδόχου Κωνσταντίνου στη Φιλοθέη, όπου δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα συναντήθηκαν με τρίτο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες 4 με 5 άτομα.

Οι δράστες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα. Άρχισαν να το σπάνε , κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Ένας από αυτούς για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό, έκανε άλμα από ένα τοιχίο ύψους δύο μέτρων, με συνέπεια τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό του.

Περίοικοι που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την ΕΛΑΣ, με τους δράστες που είχαν στήσει το καρτέρι να προλαβαίνουν να διαφύγουν με τα ΙΧ τους. Κλήθηκε ακόμα η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον νεαρό που είχε πηδήξει από το τοιχίο για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό.

Μετά από μία ώρα, εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισίας και οι επιβαίνοντες προσήχθησαν.

Δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα στο επεισόδιο, διευκρίνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου. Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά.

Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, τόνισε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

Διαβάστε επίσης:

ΑΚΤΩΡ: Παραδίδει σύντομα το Μετρό Θεσσαλονίκης

Φρίκη στην Κένυα: Δεκαεπτά μαθητές απανθρακώθηκαν σε κοιτώνα σχολείου

Πηνειός: Ο ποταμός που γίνεται …ρυάκι – Σε αδιέξοδο οι αγρότες