• Κοινωνία

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλήση απο τον Εισαγγελέα για υποκίνηση βίας σε αθλητικούς χώρους

    Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος


    Ως ύποπτος τέλεσης του αδικήματος της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

    Η κλήση του για ανωμοτί εξηγήσεις από το. Εισαγγελέα γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας μετά τις αναφορές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους διαιτητές για όσα καταγγέλλονται ότι έγιναν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

    Η κατάθεσή του θα δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας . Και αμέσως μετά ο φάκελος της δικογραφίας θα επιστρέψει πίσω στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποτιμήσει το σύνολο του αποδεικτικού υλικού προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του .

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «απολογήθηκε» για τα λάθη του κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

    « (…) Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι.

    Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του.

    Διαβάστε επίσης:

    15ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

    Αριστείδης Πίττας (Euroseas): Δεύτερη συμφωνία για νεότευκτο σε μία εβδομάδα με ναύλα αυξημένα κατά 10%

    Όμιλος Γκριμάλντι: Κέρδη 483 εκατ. ευρώ!



    ΣΧΟΛΙΑ