Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Δήμαρχος Χαλανδρίου για εκκένωση στο Πάτημα: Η φορά του ανέμου πνέει προς τα σπίτια – «περνάμε πόρτα-πόρτα και ενημερώνουμε τον κόσμο»

Σίμος Ρούσσος

«Η φωτιά είναι στη Νέα Πεντέλη αλλά επειδή η φορά του ανέμου είναι προς το Χαλάνδρι, έγινε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση και του Πατήματος Χαλανδρίου», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαλανδρίου στο σημείο βρίσκονται τέσσερα υδροφόρα οχήματα του Δήμου που περιμένουν οδηγίες. Οι κάτοικοι θα πάνε στο αθλητικό κέντρο “Νίκος Πέρκιζας” για την προσωρινή στέγαση και φιλοξενία.

Κλιμάκια του Δήμου βρίσκονται στα σύνορα Χαλανδρίου και Νέας Πεντέλης στο Πάτημα ΙΙ και συνέχισε λέγοντας πως «έχουμε φέρει λεωφορείο και αυτοκίνητα και περνάμε από τα σπίτια πόρτα-πόρτα και ενημερώνουμε τον κόσμο, παράλληλα περιμένουμε οδηγίες από την Πυροσβεστική», ενώ δεν υπάρχει εκτίμηση για το πόσοι κάτοικοι βρίσκονται στην περιοχή, καθώς αρκετοί λείπουν λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Δήμαρχος Πεντέλης: Είμαστε στις επάλξεις για την αντιμετώπιση των αναζωπυρώσεων

Βαρθακογιάννης για φωτιά στην Αττική: Ποιες είναι οι νέες γραμμές άμυνας

Φωτιά στην Αττική: Πολύμηνος και υψηλός ο κίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες – Τι λένε οι πνευμονολόγοι