Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: Ελεύθερος αφέθηκε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο Λιμνοχώρι (upd)

Το ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Το ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Αφέθηκε ελεύθερος ο 53χρονος υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο Λιμνοχώρι στη Φλώρινα όπου το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε δηλητηρίαση 14 ατόμων από αναθυμιάσεις του συστήματος θέρμανσης.

Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.30 π.μ. κι απολογήθηκε χωρίς παρουσία δικηγόρου.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση του συμβάντος και μετά την ολοκλήρωσή της δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στις κατηγορίες των αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο 53χρονος άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Στο ξενοδοχείο όπου ήταν υπεύθυνος, ομαδική δηλητηρίαση λόγω αναθυμιάσεων από το σύστημα θέρμανσης έπαθαν 14 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης.

Ο 53χρονος που λειτουργούσε το ξενοδοχείο, τα εγκαίνια λειτουργίας του οποίου έγιναν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ομαδική δηλητηρίαση 14 ατόμων καθώς και για το εάν η ξενοδοχειακή του μονάδα λειτουργούσε νόμιμα έχοντας εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα έγραφα λειτουργίας της.

Ως προς την κατάσταση της υγείας του ατόμου που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης ο διευθυντής της μονάδας δηλώνει ότι «παραμένει σοβαρή» και ότι «θα δούμε πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες».

Διαβάστε επίσης:

Ποια μεγάλα έργα που δημοπρατούνται θα «χτυπήσουν» οι κατασκευαστές

Ποια γνωστά ξενοδοχεία της περιφέρειας βγαίνουν στο σφυρί

F1 Μεξικό: Εμφατική νίκη Σάινθ!